Algemene Ledenvergadering 2022

Alle (toekomstig) leden komen bij elkaar om de stand van zaken van onze vereniging met elkaar te bespreken, wat gaat goed, wat gaat minder goed, hoe pakken we dat aan en kun je als lid zijnde een steentje bijdragen? Dit gebeurd bij Chalet d'n Observant onder het genot van een hapje en drankje, maar ook film en muziek. *In tijden van corona houden wij onze ledenvergaderingen online*.

Events

Hieronder staan evenementen die met name door Trailz043 georganiseerd zijn en in de toekomst zullen plaatsvinden. Mis jij een evenement, of organiseer jij een evenement waarbij Trailz043 leden  welkom zijn laat het ons weten en stuur een mailtje.

Hemelvaartweekend 2022

Elk jaar met Hemelvaart trekken we erop uit, afgelopen jaren was camping Clausensee in Duitsland een groot succes, (zie ook hier het sfeerfilmpje) daarom gaan we ook in 2020 hier naartoe. De blokhutten zijn inmiddels gereserveerd.

Dit evenement is overigens enkel toegankelijk voor leden (hun partner(s) en/of introducee), dus als je mee wilt zorg dan dat je vanaf 2020 lid bent van onze vereniging en geniet een midweek mee van prachtige trails in Duitsland.


Techniek Clinics / Trainingen door Rinus de Veth

Rinus de Veth verzorgt voor Trailz043 regelmatig clinics voor leden van Trailz043.
"Mountainbiken is een geweldige mooie sport die je beoefend in de natuur, het is sportief, spannend en uitdagend. Hoe beter je skills hoe groter je rijvaardigheid en zelfvertrouwen zal zijn. Wat resulteert dat je meer vrijheid en mogelijkheden hebt om te rijden waar je wilt en het zal je plezier verhogen met en op de mountainbike. Bij het verbeteren van je skills kan ik je helpen." Aldus Rinus de Veth op zijn website.
Op aanvraag organiseert Rinus voor Trailz043 leden.