Hieronder de overeenkomst wanneer je GoPro's komt lenen.

klik hier om te kijken wanneer er GoPro's beschikbaar zijn

Leenovereenkomst Trailz043 GoPro(‘s)                    

 

Waarom biedt Trailz043 GoPro’s te leen aan?

GoPro’s geven kwalitatief geweldig beeld, maar zijn niet goedkoop en daarom heeft niet iedereen de mogelijkheid om dergelijke camera’s aan te schaffen en het huren ervan kost al snel €25 per camera per dag. Trailz043 wil haar leden “gratis” de mogelijkheid geven hun spannende (of juist ontspannende) mountainbike ritten of evenementen van de vereniging vast te kunnen leggen en te delen met andere Trailz043 leden, familie, vrienden, collega’s en mogelijk toekomstige leden. Daarom heeft Trailz043 geïnvesteerd in deze camera’s. Trailz043 hoopt dat deze actiecamera’s veel gebruikt gaan worden, maar om hier lang plezier van te hebben als vereniging zijn er enkele voorwaardes:

 

Waarvoor zijn de GoPro’s bedoeld?

De GoPro’s zijn uitsluitend bedoeld voor het opnemen van Trailz043 gerelateerde activiteiten en mountainbike ritten. Wenselijk is dat Trailz043 zichtbaar (dus bijvoorbeeld Trailz043 stickers en/of t-shirts) in de filmpjes voorkomt. De camera’s zijn niet voor overige hobby-filmpjes bedoeld. Indien er het vermoeden bestaat dat dit wel gebeurd, worden de camera’s niet meer uitgeleend en wordt de borg niet uitgekeerd.

 

Schade/verlies/diefstal… en nu?

De camera’s kunnen in principe tegen water (tot 10 meter diep) en een stootje, maar als lener ben jij ALTIJD verantwoordelijk voor de geleende camera(’s).

Indien een camera (of geleende accessoires) schade heeft opgelopen wordt de betaalde borg niet uitgekeerd bij het retour brengen van de camera.

Bij verlies of diefstal dient de lener de gehele camera te vergoeden a €330,- (NTFU leden zouden dit eventueel via de NTFU-verzekering terug kunnen krijgen indien camera vermist of kapot is na een val, een andere optie is het geld terug te vragen bij een aansprakelijkheidsverzekering).

 

Van wie zijn de gemaakte beelden?

Door het ondertekenen van dit document gaat de lener ermee akkoord dat de beelden - gemaakt met de Trailz043 GoPro(‘s) - eigendom zijn van Trailz043 en dat hij/zij zelf (binnen een korte tijd) een videomontage (met rechtenvrije -niet commerciële- muziek) maakt én beschikbaar stelt aan Trailz043 tbv promotie- en social-mediadoeleinden door deze te sturen naar media@trailz043.nl (via bijv. wetransfer of myairbridge). Of de beelden (met wat informatie over de activiteit en deelnemer(s)) afstaat aan Trailz043 (de uitlener) bij het retour brengen, zodat Trailz043 zelf deze beelden kan verwerken naar eigen wens. Uiteraard mag degene die de camera’s bediend heeft in een eventuele aftiteling staan.

 

AVG / Privacy

Ondertekende persoon is verantwoordelijk voor het in achtnemen van de AVG-wet (privacywet). Mensen die meerijden dienen door middel van een opname, in beeld zijn/haar voor- & achternaam te noemen en laten weten (wel/niet) akkoord te gaan met opnames. Indien niet akkoord mogen deze personen verder niet opgenomen worden.

De persoon die de camera uiteindelijk in gebruik neemt, dient zelf rekening te houden met eventuele privégesprekken die opgenomen zouden kunnen worden en geeft bij gebruik van deze camera’s Trailz043 toestemming om alle beelden die opgenomen zijn te mogen gebruiken.

 

Borg

De borg van €60 (per camera) zorgt ervoor dat bij schade de camera’s gemaakt/vervangen kunnen worden door GoPro, waardoor nadat je een keer schade maakt, ook een ander Trailz043 lid kan genieten van deze camera(’s). Om misbruik te voorkomen wordt de borg pas uitgekeerd nadat er een degelijk (gemonteerd) filmpje is aangeleverd of de gemaakte beelden op de geheugenkaartjes terug te vinden zijn, zodat Trailz043 zelf een montage kan maken (indien je zelf niet over de middelen beschikt om een filmpje te monteren).

 

 

Onderstaand Trailz043-lid (naam + handtekening):

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Huurt …. GoPro camera(’s) van …… - …… - ……. tot …… - ……. - ……..

 

Betaalde borg (€60 per camera):

 

€………………….

 

Camera 1 (serienummer: C***********63) verkeerd in (vink aan wat van toepassing is)

·      Uitstekende staat                  O

·      Lichte schade (licht toe)        O

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

·      Grote schade (licht toe)         O

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

Camera 2 (serienummer: C***********17) verkeerd in (vink aan wat van toepassing is)

·      Uitstekende staat                  O

·      Lichte schade (licht toe)        O

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

·      Grote schade (licht toe)         O

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

Bij het lenen van deze camera(‘s) worden de volgende accessoires (die op de stickers na geretourneerd dienen te worden) uitgeleend* (aanvinken indien uitleen):

 

-       ... Accu(‘s) (opgeladen retourneren AUB)

-       … USB-C Kabel(s)

-       … 64GB Micro-SD (met bijhorende SD-adapter) kaartje(s)

-       … beugel-/mountstukken

-       … plakkers/stickers voor mounts

O       GoPro acculader (om twee accu’s gelijktijdig te laden)

O       GoPro Chest mount

-           Overige accessoires (invullen aub):

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

……………………………………………………………………………………………………………………………

 

*gebruikte stickers en/of verloren accessoires worden door Trailz043 in rekening gebracht bij ondergetekende persoon. (Stickers voor beugels/mounts kosten €1,- incl BTW per stuk, wil je de beugel houden -voor een volgende keer- dan kost je dat €5,- incl. BTW per mount)

 

Ondergetekende Trailz043 uitlener heeft dit document doorgenomen met de lener.

 

Naam Trailz043 uitlener:

Tel.nr.

Datum:

 

Plaats:

 

Handtekening:

 

 


De lener laat door dit document te ondertekenen weten kennis te hebben genomen van bovenstaande ingevulde informatie en gaat akkoord met de hierboven genoemde voorwaarden én afspraken.

 

Naam lener:

Tel.nr:

Datum:

 

Plaats:

 

Rek.nr:

 

Naam rekeninghouder:

 

Akkoord voor automatisch incasso (aanvinken voor ‘ja’) indien niet ingevuld worden eventuele kosten contant betaald bij retour: [     ]

 

Handtekening: