NIEUWS

Trailz-043 2.0 kan ingang gezet worden

Created with Sketch.

20-05-2022 is de stembus voor leden gesloten en 

Van alle 79 leden is er een opkomst geweest van 58  leden. 

Zij allen hebben JA gestemd om het nieuwe bestuur, Anna, Marc en ik (David), aan te laten treden tot het nieuwe bestuur.

We hebben 60% steun van alle leden nodig, en we zijn daar overheen gegaan met 73,41% !!

Hopelijk mag ik nu alvast spreken, namens het nieuwe bestuur van Trailz043;

iedereen van Trailz043 hartelijk bedank voor jullie inzet en aansporing aan anderen om te stemmen. Zonder jullie had dit niet gekund !! 🥳🥳

Met jullie stem kunnen we de volgende stappen zetten om het nieuwe bestuur aan te melden bij de KvK. Als dat achter de rug is, kunnen we met z'n alle evenementen organiseren, ritten, BBQ's en meer !!

Nogmaals hartelijk dank !!

Hemelvaartweekend 2022 gaat door!

Created with Sketch.

Van woensdag 25 mei tot en met zondag 29 mei 2022 kun je -met jouw mountainbike- heerlijk vertoeven op en rondom Camping Clausensee in het idyllische natuurpark Pfälzer Wald.

SKS-Toolstation gesponsord door Zuyd-Fiets

Created with Sketch.

Sinds 20 maart 2021 staat er bij Chalet d'n Observant een SKS-toolstation gesponsord door Zuyd-Fiets. Dus heb je pech onderweg een geen tools? Dan kun je naar d'n Observant lopen/rollen en daar de meeste zaken verhelpen.
Ook dank aan Rinus de Veth voor het plaatsen van dit station.

St. Pietersbergroute beste nieuwe mtb-route van nederland 2018

14-10-2018

Created with Sketch.

Tijdens de MTB trail awards 2018 in 's Heerenberg is de St Pietersberg MTB route uitgeroepen tot beste nieuwe MTB trail 2018! Jean Debeij heeft namens Stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg (MOZL) en Trailz043 de trofee in ontvangst genomen.