<< Terug naar overzicht

Algemene Leden Vergadering Trailz043

03-04-2019

In de bestuursvergadering van 18 maart 2019 zijn de volgende zaken aan bod gekomen:

 

Aanwezige bestuursleden: Ralph, Roy, Marc, Sjef, Igor, Yvor

 

ledenlijst/automatische incasso

Lijst is zo goed als bijgewerkt. Enkelen hebben zich afgemeld. Ralph heeft 2x gemaild met leden waarvan onduidelijk was of ze nog lid blijven of niet. Bij geen reactie volgt nog een belronde. Mensen kunnen de maand maart of zelf betalen of toestemming geven voor automatische incasso. Na maart en ingeval van geen toestemming automatische incasso worden 10 euro extra administratiekosten in rekening gebracht. De aanmeld pagina voor nieuwe leden op de website functioneert niet naar behoren en is hierom verwijderd. Hiervoor in de plaats wordt een email adres (link) getoond waar nieuwe leden zich kunnen melden. 

 

In oktober verschijnt een mail van Marc aan alle leden met de vraag of je lid blijft met de mededeling het lidmaatschap te kunnen opzeggen voor 1 december. Mensen die zonder machtiging betalen dienen dit voor 1 maart te doen. Hierna komen er 10 euro administratiekosten bij.

Automatische incasso volgt in maart.

 

mozl sticker

10 stuks worden besteld door trailz. Uit de pool op facebook blijkt niet dat leden deze 10 euro automatisch bij het lidmaatschap gevoegd ziet. Daarom kan dit op eigen initiatief. Dit lidmaatschap is een jaarlijkse donatie ten behoeve van aanleg en onderhoud van de trails.

 

club shirts

Roy vraagt pasmaten op. Het design verandert niet.

 

season opening

11 mei 2019. Het programma staat inmiddels gepubliceerd in de nieuwsbrief als pdf van 18-3-2019 op de leden pagina van trailz043 op facebook.

Blijf op de hoogte middels facebook