<< Terug naar overzicht

Wolder Off Road 2014

15-07-2014

DE WOLDER OFF ROAD WAS WEER EEN FEEST. MEER INFO OVER DIE DAG VIND JE OP FACEBOOK, INCLUSIEF DE FOTO'S.
 

ZATERDAG 5 JULI : WOLDER OFF ROAD 2014

Voor het tweede jaar op rij organiseert Trailz043 in samenwerking met de Ronde van Wolder een MTB-event: WOLDER OFF ROAD 2014. Net als vorig jaar kun je weer deelnemen aan een toertocht en aan de Enduro Challenge. Maar de opzet is dit jaar helemaal nieuw en verfrissend! Daarnaast bouwen we onze pumptrack helemaal op voor extra spektakel tijdens én na de hoofdevents.

De Toertocht
We gaan bij de toertocht dit jaar voor een nieuw concept: Come Ride With Us! Je rijdt in een klein team onder begeleiding van ervaren Trailz 043-rijders een unieke toertocht op maat. Zij brengen je op plaatsen waar je met een 'gewone' toertocht nooit zult komen. De lekkerste singletrails, pittige beklimmingen en flowy afdalingen: de diversiteit is groot. Je kunt zelf kiezen met welke groep je op pad gaat. Van spannende kindertochten tot en met de uitdagende All Day Epic, die letterlijk en figuurlijk de grenzen opzoekt. Er wordt niet op snelheid gereden, maar wel op kwaliteit en aangepast aan de deelnemers en de omgeving. En als je lekrijdt, dan helpen onze rijders je graag!
Schrijf je nu in »

De Enduro Challenge
Na het succes van vorig jaar met bijna 50 fanatieke endurorijders, moest de Enduro Challenge wel een vaste plek krijgen tijdens WOLDER OFF ROAD 2014. Ook hier hanteren we het Come Ride With Us-principe: de deelnemers rijden in kleine teams van de ene Special Stage naar de volgende. Onze Trailz 043-enduristas zorgen daarbij voor de begeleiding, dus geen gehannes met kaarten of verdwenen pijlen. Traditiegetrouw bouwen we de radikale eerste stage op het kerkplein van Wolder op. De andere stages leiden je over zorgvuldig geselecteerde trails in de omgeving. Welke dat zijn, blijft top secret. Maar reken maar dat we ons stinkende best hebben gedaan om jou de beste stages voor te schotelen. Net als bij iedere enduro rijden de deelnemers binnen de special stages een individuele race tegen de klok, en worden deze tijden bij elkaar opgeteld om de podiumplaatsen te bepalen. Meer info? Even naar beneden scrollen...

Pumptrack
Trailz 043 haalt alles uit de kast voor het evenement. En dan kan onze Pumptrack niet ontbreken! De baan wordt de hele dag gebruikt bij verschillende onderdelen van WOLDER OFF ROAD. Na de middag gaat het helemaal los en starten we een pumptrack-battle. Ben je een beetje handig op een pumptrack, met MTB of BMX? Dan ben je bij deze uitgenodigd om deel te nemen. Get your pump on.

Blijf op de hoogte middels facebook