Bike Components

Created with Sketch.

"Our staff members, who all are crazy about cycling, do their very best each day to ensure the best service and the lowest prices possible for our clients. Cycling itself belongs to the personal lifestyle of our young team. At bike-components, cyclists get help and advice from active cyclists, who know modern bikes and components in theory and in practice."

Bike Skills

Created with Sketch.

"Bike Skills" is de naam van het boek van Trailz 043-medeoprichter Michel Romen. De subtitel "Mountainbike rijtechnieken van Basic tot Masterclass" zegt alles over de inhoud. Van absolute beginner tot vergevorderde - voor iedere mountainbiker heeft het boek zinvolle adviezen, tips & tricks.

Na het onverwachte succes van de eerste versie van het boek, is in 2016 de herziene en fors uitgebreide uitgave van het boek verschenen. Met 30 hoofdstukken, 188 pagina’s en meer dan 550 (!) foto’s en afbeeldingen is het boek uitgebreider en completer dan ooit tevoren. 

Leden van Trailz 043 kunnen het boek met korting bestellen! Verderop lees je hoe.

Het boek wordt uitstekend ontvangen door zowel media als lezers: de NTFU noemde het "Het beste mountainbikeboek op de Nederlandse markt" en Adrenalinesports.net sprak van "Verplicht leesvoer voor iedere mountainbiker". Op www.bikeskills.nl lees je meer over het boek.

De kennis en ervaring die Michel in het boek deelt, haalt hij uit ruim 20 jaar ervaring op de mountainbike en de trialbike. Zo verreed hij als lid van de Nederlandse selectie een Europees kampioenschap trial, en stond hij later aan de start (en de finish!) van prestigieuze endurowedstrijden zoals de Megavalanche en de SuperEnduro.

Deze achtergrond gebruikt Michel ook volop in zijn taak als bestuurslid/secretaris van Trailz 043. Als ervaringsdeskundige is hij nauw betrokken bij de beleidsvorming en realisatie van verschillende intitiatieven binnen de vereniging. Dat begon natuurlijk al bij de oprichting, maar ook de Start2bike- en Fiets-Fit-cursussen, de Enduro Challenge tijdens de Ronde van Wolder, de website www.pumptrack.nl en de oprichting van de Trailz 043-jeugdafdeling heeft hij voor een belangrijk deel geïnitieerd.

Als lid van Trailz 043 krijg je korting op het boek. Je betaalt dan 22,- euro in plaats van 25,90 euro, en er worden geen verzendkosten gerekend (normaal 1,95 euro). Dat is bijna 6 euro korting!

Hoe werkt het?
 1. Bestel het boek op www.bikeskills.nl en reken tegen de normale prijs af.
2. Stuur vervolgens een mailtje naar info@bikeskills.nl met als onderwerp “LEDENKORTING T043”, en vermeld je VOOR- en ACHTERNAAM in de mail.
3. Je naam wordt vervolgens geverifieerd in de ledenadministratie en het kortingsbedrag (5,85 euro) wordt binnen enkele dagen teruggestort op je rekening.


Opmerkingen:
- Deze actie is alleen voor BETALENDE LEDEN van Trailz 043 (dus Junior-, Carbon- of Titaniumleden)
- Heb je het nieuwe boek al besteld? Stuur ook dan even een mail en het kortingsbedrag wordt teruggestort.
- Wil je het kortingsbedrag op een ANDERE REKENING terugontvangen? Geef dit dan aan in de mail.


Bikestore Gadet

Created with Sketch.

Roland en Stefan van Bikestore Gadet kennen het klappen van de zweep door hun jarenlange ervaring met trappende twee-wielers. Zij gaan dan ook geregeld mee om een rondje op de mountainbike te maken tijdens onze vaste zaterdag en woensdagavondritten. Enerzijds om de feeling met de markt te houden, maar anderzijds ook gewoon voor de lol. 

Zeer populair zijn de sleutelclinics voor onze leden, waarbij de kennis van onderhoud en vervanging van onderdelen naar een hoger level getild wordt. 

In hun winkel wordt zowel onderhoud als reparaties in eigen werkplaats gezorgd en zij sponsoren oa Jos Beijers voor zijn 7 daagse DuChenne-rit van dit jaar met een nieuw opgebouwde fiets.

Op vertoon van het ledenpasje krijg je 10% (extra) korting op alle bikes, kleding, gereedschap en onderdelen. https://www.facebook.com/gadetbikestore


 

Adres: 

Kasteel Erensteinstraat 40a

6222 VH Maastricht

Nederland 

Didier Telders

Created with Sketch.

Op de mountaibike is Didier is een prachtig voorbeeld van onverschrokkenheid, kracht en talent. Toch fietst hij nog niet zolang, maar het sporten zit hem in het bloed, dat merk je meteen. In een paar jaar tijd heeft hij zich ontwikkeld tot een onmisbare schakel in onze vereniging en hij heeft al menige tocht zelf aangevoerd. 
  

https://www.facebook.com/didiertelders


Het prachtige Trailz043 logo is van Didier Telder's hand. Daarnaast verzorgd Didier de grafische vormgeving van onze flyers, shirts, baggy's en allerhande andere uitlatingen. Kortom, op zoek naar het nodige grafische geweld? Neem contact op met Didier.


Adres: 

Morenstraat 11

6211 GE Maastricht

Nederland

Châlet d'n Observant

Created with Sketch.

Trailz043 maakt geregeld gebruik van de faciliteiten die dit Chalet te bieden heeft. Zo houdt onze mountainbike vereniging regelmatig vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen in en rond deze locatie.

Dit Chalet beschikt over een mooie binnen locatie, in de winter periode heerlijk verwarmd door een houtkachel en een uniek terras dat gedeeltelijk overdekt is.

Binnen of buiten op het terras kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met Belgische vlaai, een fris drankje of een lekker wijntje en er is een ruime keuze aan speciaal bieren.

Wij hebben een kleine kaart met huisgemaakte gerechten met o.a. broodje ham/kaas, broodje frikandel/kroket, broodje hamburger, tosti , diverse soepen, bitterballen, borrelhapjes, boerenplankje, stokbrood gezond,  heerlijk ijs en snoepgoed. 

Verder zijn er altijd diverse "dag aanbiedingen" kijk hiervoor op de speciale krijtborden.


Helaas doen we niet aan allergenen, mensen die hier last van hebben mogen hun eigen etenswaren wel bij ons nuttigen, mits men een consumptie gebruikt.


Wanneer u op zoek bent naar een "speciale locatie" voor uw familiefeest, bruiloft, koffietafel, bedrijfsborrel, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, afscheidsreceptie of zakelijke lunch kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij beschikken over een grote parkeerplaats die tevens is voorzien van oplaadpunten voor elektrische auto's en voor e bikes.

Like onze facebook page! 

Mickeys Bike Adventures

Created with Sketch.

Who is Mikey…?

Mikey is een biker in hart en nieren. Eind jaren 80 gebeurt het: Mikey is 15 jaar krijgt zijn eerste mountainbike en is reddeloos verloren. Een old-school MTB met starre vork, hij was gelijk verliefd. Met zijn broer en een groep vrienden werden de Limburgse heuvels en de Belgische Ardennen zowat elk weekend onveilig gemaakt. Tochten van 90 kilometer waren daarbij geen uitzondering.

Na het zien van de wereldtop met de XC-Worldcup in Houffalize 1990 was Mikey helemaal verkocht. Na een 1ste plek bij de funklasse van de XC-Worldcup in Landgraaf 1992 heeft Mikey zijn wedstrijdlicentie aangevraagd. Dat resulteerde gelijk in een 3e plek op het NK Mtb juniorenklasse, een 1ste plek in het Shimano overall klassement, deelname met de Nationale selectie op het EK en WK van 1993. Daarna ontwikkelde Mikey zich verder in Downhill, Dual slalom en Trail. Met het EK downhill in 1994, het WK downhill in '95, een 6e plek op het NK downhill in 2000, maakte Mikey een echt allround biker. 

Daarnaast heeft Mikey jaren gewerkt als hoofdinstructeur bij outdoor centrum ROCCA in Gulpen, een 1 jarige externe buitensport opleiding bij het Cios in Sittard gevolgd, en in het bezit van een EHBO diploma. Met al deze ervaring en kennis vielen uiteindelijk alle puzzelstukken op z'n plaats en Mikey's Bike Adventures was geboren.

Mikey's Bike Adventures komt voort uit het verlangen om de jarenlange opgedane ervaring en kennis op een professionele en relaxte wijze door te geven.
Live your life...
it's too short to waste!

Maichel Lemmens

Pearl Izumi

Created with Sketch.

Sinds de opening in april 2011 van de Pearl Izumi Factory Store is ook het merk Pearl Izumi gestaag aan een opmars bezig in de Benelux. Pearl Izumi is sinds 1950 actief als producent van hoogwaardige fietskleding. Met name in de Verenigde Staten is Pearl Izumi het nummer 1 kledingmerk op fietsgebied en ook in Europa wil Pearl Izumi een van de toonaangevende merken gaan worden. Mede door de sponsoring van BMC Racing Team, vanaf dit seizoen, zal de bekendheid verder toe gaan nemen. 

Julien Absalon maakt onderdeel van het BMC MTB team. Een absolute wereldtopper! Tweevoudig olympisch kampioen Absalon tekende een contract voor twee seizoenen bij de Amerikaans-Zwitserse formatie. 'We zijn trots om een atleet van het niveau van Absalon aan te werven', liet BMC MTB Racing Team nog weten.

Sinds april 2011 is in de wielerhoofdstad van de Benelux, Valkenburg aan de Geul, de Pearl Izumi Factory store geopend. In de Factory store treft u een compleet aanbod Pearl Izumi kleding, schoenen en accessoires aan uit overjarige collecties. Tevens is er ook een uitgebreide (overjarige) collectie van Shimano aanwezig. Naast fietskleding en schoenen, heeft de store ook een Running & Triathlon collectie in zowel kleding en schoenen alsook aanverwante accessoires. 

 

De Pearl Izumi Factory Store in Valkenburg is de eerste pilotshop van dit merk in Europa en al zó succesvol dat dit snelle navolging vindt in andere landen.


Ronald Muijs https://www.facebook.com/ronald.muijs is als sales manager van PI en als mountainbiker nauw betrokken bij Trailz043. Deels natuurlijk professioneel, maar ook vanuit een passie voor de wielersport. Onze leden krijgen dan ook 10% korting in de winkel op de Plenkertstraat 44, naast het zwembad en de Amstel Goldrace Experience.

Thissen Groutars Vrancken

Created with Sketch.

"ThissenGroutarsVrancken Team Notarissen in Maastricht is een samenwerking van vertrouwde namen in het notariaat. Sinds 1 juli 2009 hebben notaris mr. Frans Groutars, notaris mr. Reinier Thissen en kandidaat-notaris mr. Stefan Vrancken hun kennis en kunde gebundeld in een nieuw modern notariskantoor."


Team Notarissen ondersteunt Trailz 043 actief met het opmaken van notariële stukken voor de vereniging en gelieerde organen, zoals stichting "Trailz Evenementen Stichting", waaronder de evenementen van Trailz 043 zullen vallen. Hulp die we zeer waarderen!

Adres: 

Avenue Ceramique 105

6221 KV Maastricht

Nederland

Heemelse Audio-Visuals

Created with Sketch.

Igor Heemels is sinds 2015 een actief lid binnen Trailz043 en met zijn bedrijf Heemelse Audio-Visuals verzorgt hij met name de media voor deze mountainbike vereniging.
Denk daarbij aan promotiefilmpjes, sfeerimpressies zoals bijvoorbeeld het Hemelvaartweekend in 2019 of informatieve video's zoals bijvoorbeeld onze documentaire over de Sint Pietersbergroute

Maastricht Sport

Created with Sketch.

Maastricht Sport is de intern verzelfstandigde sportorganisatie van de gemeente Maastricht. We zijn gevestigd in het Geusseltbad/Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt sporten in Maastricht.

Maastricht Sport, beweegt de stad letterlijk en figuurlijk;

* met een heel team van medewerkers samen met partners, verenigingen en studenten zorgen we dagelijks voor een compleet sport-en beweegaanbod in Maastricht.

* Dit doen we binnen, buiten, 'nat' en 'droog'. Op 172 speellocaties, 85 trapvelden, 32 basketbalveldjes, 35 jeu des boulesbanen, op 9 jongeren ontmoetingsplekken,11 sportkooien annex SPOT’s (sportontmoetingsplekken ), 2 Cruyff courts, 5 natuurspeelplekken,15 sportparken, 22 Binnensportaccommodaties en in een multifunctioneel zwembad, het Geusseltbad.

Hiervoor staat dagelijks een team van ruim 90 ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisaties en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.

Goed bereikbaar en op een duurzame manier vormgegeven door architectenbureau Slangen + Koenis staat het Het kantoor van Maastricht Sport midden in de groene long van het Geusseltpark. Een uniek gebouw voor zwemmers, maar ook voor Maastricht. Naast het zwembad zijn op deze locatie de kleed-clubruimten en kantine van enkele amateur- sportverenigingen ondergebracht.

Limburg Cycling

Created with Sketch.

Stichting Limburg Cycling heeft tot doel om uitvoering te geven aan het Limburgs Wielerplan 2015 – 2020. En om meer samenhang in de Limburgse wielersport te creëren. Ook wil de stichting de wielersport in de provincie versterken en een bijdrage leveren aan de positieve aspecten van de sport, onder andere op het gebied van gezondheid, sociale cohesie, branding, economie en toerisme. Stichting Limburg Cycling werkt samen met alle stakeholders die het Limburgse wielrennen een warm hart toedragen. 

De stichting focust zich op 4 elementen:

  • Breedtesport
  • Evenementen
  • Talentontwikkeling
  • Infrastructuur