Bike Skills

"Bike Skills" is de naam van het boek van Trailz 043-medeoprichter Michel Romen. De subtitel "Mountainbike rijtechnieken van Basic tot Masterclass" zegt alles over de inhoud. Van absolute beginner tot vergevorderde - voor iedere mountainbiker heeft het boek zinvolle adviezen, tips & tricks.

Na het onverwachte succes van de eerste versie van het boek, is in 2016 de herziene en fors uitgebreide uitgave van het boek verschenen. Met 30 hoofdstukken, 188 pagina’s en meer dan 550 (!) foto’s en afbeeldingen is het boek uitgebreider en completer dan ooit tevoren. 

Leden van Trailz 043 kunnen het boek met korting bestellen! Verderop lees je hoe.

Het boek wordt uitstekend ontvangen door zowel media als lezers: de NTFU noemde het "Het beste mountainbikeboek op de Nederlandse markt" en Adrenalinesports.net sprak van "Verplicht leesvoer voor iedere mountainbiker". Op www.bikeskills.nl lees je meer over het boek.

De kennis en ervaring die Michel in het boek deelt, haalt hij uit ruim 20 jaar ervaring op de mountainbike en de trialbike. Zo verreed hij als lid van de Nederlandse selectie een Europees kampioenschap trial, en stond hij later aan de start (en de finish!) van prestigieuze endurowedstrijden zoals de Megavalanche en de SuperEnduro.

Deze achtergrond gebruikt Michel ook volop in zijn taak als bestuurslid/secretaris van Trailz 043. Als ervaringsdeskundige is hij nauw betrokken bij de beleidsvorming en realisatie van verschillende intitiatieven binnen de vereniging. Dat begon natuurlijk al bij de oprichting, maar ook de Start2bike- en Fiets-Fit-cursussen, de Enduro Challenge tijdens de Ronde van Wolder, de website www.pumptrack.nl en de oprichting van de Trailz 043-jeugdafdeling heeft hij voor een belangrijk deel geïnitieerd.

Als lid van Trailz 043 krijg je korting op het boek. Je betaalt dan 22,- euro in plaats van 25,90 euro, en er worden geen verzendkosten gerekend (normaal 1,95 euro). Dat is bijna 6 euro korting!

Hoe werkt het?

1. Bestel het boek op www.bikeskills.nl en reken tegen de normale prijs af. 

2. Stuur vervolgens een mailtje naar info@bikeskills.nl met als onderwerp “LEDENKORTING T043”, en vermeld je VOOR- en ACHTERNAAM in de mail. 

3. Je naam wordt vervolgens geverifieerd in de ledenadministratie en het kortingsbedrag (5,85 euro) wordt binnen enkele dagen teruggestort op je rekening.


Opmerkingen:
- Deze actie is alleen voor BETALENDE LEDEN van Trailz 043 (dus Junior-, Carbon- of Titaniumleden)
- Heb je het nieuwe boek al besteld? Stuur ook dan even een mail en het kortingsbedrag wordt teruggestort.
- Wil je het kortingsbedrag op een ANDERE REKENING terugontvangen? Geef dit dan aan in de mail.

http://www.bikeskills.nl

 

Blijf op de hoogte middels facebook