Cycling Evers

Wij verkopen geen fietsen!
Het klinkt natuurlijk erg tegenstrijdig maar bij Cycling Evers koop je geen fiets, maar een totaalpakket aan ‘onbezorgd fietsplezier’. Eenmaal in de winkel bij Cycling Evers volgt de klant hiervoor het volgende traject: 
-1. Een gesprek met een fietsspecialist (intake) over het persoonlijk doel, de fietsfrequentie, eventuele (lichamelijke) beperkingen etc.
-2. Uitgebreide fietsmeting (aanmeten): bepalen framemaat, lengte stuurpen, hoogte zadel etc.
-3. Samen met de klant dé fiets en eventueel bijbehorende accessoires uitzoeken (keuzes maken), rekening houdend met inpu­­­t bikefitting, intakegesprek en uiteraard budget.
-4. Opbouw/afstelling (fine-tuning): de puntjes op de ‘i’ zetten wat betreft de afstelling, rekening houdend met de persoonlijke voorkeur van de klant.
-5. Tips en trucs m.b.t. onderhoud fiets/controle beurt (nazorg). Hoe gaat de klant zo goed mogelijk om met zijn fiets om zodoende de duurzaamheid (van het materiaal) te vergroten?

Service Programma…
In de werkplaats (Care & Repair) doen ervaren monteurs dagelijks hun uiterste best om de fietsen in topconditie te houden. Als je als klant bij Cycling Evers een nieuwe fiets koopt, wordt deze regelmatig onder handen genomen door middel van een ‘serviceprogramma’. De eerste servicebeurt is gratis.

Kleding, gereedschap, verzorging, accessoires…
Ook voor het aanschaffen van degelijke accessoires, kleding, schoeisel, fietsgereedschap, fietsdragers, verzorgingsproducten en dergelijke is Cycling Evers een goede keuze.

Op het lijf geschreven...
Stap voor stap wordt er bij Cycling Evers gezocht naar de meest geschikte kwaliteitsfiets. Voor ieder soort fietser bestaat een fiets die hem of haar op het lijf geschreven is. De eerste belangrijke informatie verkrijgt het verkoopteam tijdens een kennismakingsgesprek. Welke fiets hoort er bij de beleving die de klant voor ogen heeft.

Het computergestuurde bikefitting meetprogramma vormt de volmaking van fietsplezier. Het bepalen van de framemaat is hierbij de eerste stap naar een optimale fietshouding. Iedere persoon heeft specifieke kenmerken in zijn of haar lichaamsverhoudingen. Met het bikefitting meetsysteem worden deze verhoudingen nauwkeurig bepaald. Voor iedere type fiets en gebruiker bestaat er een verschillende meting. 

http://www.cyclingevers.nl/

Cycling Evers 
Burgemeester Cortenstraat 17
6226 GP Maastricht
Nederland

 

Blijf op de hoogte middels facebook