Pearl Izumi

Sinds de opening in april 2011 van de Pearl Izumi Factory Store is ook het merk Pearl Izumi gestaag aan een opmars bezig in de Benelux. Pearl Izumi is sinds 1950 actief als producent van hoogwaardige fietskleding. Met name in de Verenigde Staten is Pearl Izumi het nummer 1 kledingmerk op fietsgebied en ook in Europa wil Pearl Izumi een van de toonaangevende merken gaan worden. Mede door de sponsoring van BMC Racing Team, vanaf dit seizoen, zal de bekendheid verder toe gaan nemen. 

Julien Absalon maakt onderdeel van het BMC MTB team. Een absolute wereldtopper! Tweevoudig olympisch kampioen Absalon tekende een contract voor twee seizoenen bij de Amerikaans-Zwitserse formatie. 'We zijn trots om een atleet van het niveau van Absalon aan te werven', liet BMC MTB Racing Team nog weten.

Sinds april 2011 is in de wielerhoofdstad van de Benelux, Valkenburg aan de Geul, de Pearl Izumi Factory store geopend. In de Factory store treft u een compleet aanbod Pearl Izumi kleding, schoenen en accessoires aan uit overjarige collecties. Tevens is er ook een uitgebreide (overjarige) collectie van Shimano aanwezig. Naast fietskleding en schoenen, heeft de store ook een Running & Triathlon collectie in zowel kleding en schoenen alsook aanverwante accessoires. 

 

De Pearl Izumi Factory Store in Valkenburg is de eerste pilotshop van dit merk in Europa en al zó succesvol dat dit snelle navolging vindt in andere landen.

Ronald Muijs https://www.facebook.com/ronald.muijs is als sales manager van PI en als mountainbiker nauw betrokken bij Trailz043. Deels natuurlijk professioneel, maar ook vanuit een passie voor de wielersport. Onze leden krijgen dan ook 10% korting in de winkel op de Plenkertstraat 44, naast het zwembad en de Amstel Goldrace Experience.

Blijf op de hoogte middels facebook