Roger Wijnen

Het team van Roger Wijnen sportief fietsen heet u van harte welkom

02

 

Het team van Roger Wijnen sportief fietsen heeft één ding gemeen: zij hebben allemaal een grote passie voor sportieve fietsactiviteiten en dat merk je meteen als je bij ons naar binnen stapt. 
Onze winkel telt maar liefst twee etages vol mtb's, racefietsen, trekkingfietsen, superlichte tour- en sportfietsen, hybrides, elektrische fietsen en urban-bikes, maar ook op het gebied van kleding en accessoires hebben wij de mooiste en meest geavanceerde kwaliteitsspullen in huis gehaald. 

Uiteraard ontbreekt ook een technische afdeling niet: onze goed opgeleide, betrokken mecaniciens hebben ieder hun eigen specialiteit. 

Onze passie voor fietsen, delen wij graag met je!

 
 
Roger Wijnen "gepassioneerd eigenaar"

01Roger Wijnen, geboren op 4 april 1972. Ik ben opgegroeid tussen de fietsen in de tweewielerzaak van mijn ouders. Het is dan ook niet zo gek dat mijn hele leven al in het teken van fietsen staat! 
Na de benodigde opleidingen en het opdoen van ervaringen bij andere fietsbedrijven ben ik in januari 2000 mijn eigen tweewielerbedrijf gestart. Eerst onder de wimpel van de
 Profile formule, maar al gauw bleek dat mijn passie voor fietsen verder ging dan het verkopen en onderhouden van alledaagse fietsen. 
Het besluit was dan ook snel genomen en de plannen voor een nieuwe moderne tweewieler-speciaalzaak met een sportief èn exclusief karakter werden gemaakt. 

Ruim één jaar later was de 
Roger Wijnen sportief fietsen  formule geboren en op 16 april 2009 de opening van onze nieuwe winkel een feit! 

Met gepaste trots nodig ik u dan ook graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze winkel.

 
 
Monica Wijnen

Monica Wijnen, vanaf 2000 run ik samen met Roger onze tweewieler speciaalzaak. In het begin een algemene fietsenwinkel met één medewerker. De afgelopen jaren heeft onze zaak een behoorlijke sportieve groei doorgemaakt waarbij het niveau de nodige treden omhoog is gegaan en het team is uitgegroeid naar acht mederwerkers met ieder hun eigen specialisme. 
De afgelopen jaren zijn mijn werkzaamheden verschoven van verkoop naar backoffice werkzaamheden zoals o.a. logistiek en administratie.

 
 
Maichel Lemmens "Mtb & fully specialist"

01

Michail Lemmens, Mikey is een biker in hart en nieren. Eind jaren 80 gebeurt het: Ik werd 15 jaar en kreeg mijn eerste mountainbike, meteen was ik redeloos verloren. Een old-school MTB met starre vork, ik was meteen verliefd. Na mijn 1ste plaats bij de funklasse van de XC-worldcup in Landgraaf, de 3e plaats op het NK en de 1ste plaats in het Shimano klassement ontwikkelde ik me verder in Downhill, Dual en Trail. Ik startte mijn eigen bedrijf met het geven van workshops en trainingen:Mikey's Bike Adventures. In 2009 ben ik gaan werken bij Roger Wijnen sportief fietsen waar ik de verkoop en onderhoud van moutainbikes voor mijn rekening neem.

 

 
 
Vincent Roumans "race specialist"

 01

Vincent Roumans, ik werk sinds 2010 bijRoger Wijnen sportief fietsen
Mijn grootste passie is fietsen en dan met name racefietsen. Het ultieme gevoel van vrijheid is voor mij het rijden op mijn eigen Cannondale Super Six richting de Ardennen. Als ik een racefiets zie dan denk ik aan snelheid, sublieme schakelprestaties en een strakke afwerking. Of het nou gaat om het rijklaar maken van een mooie nieuwe racefiets, een uitgebreide onderhoudsbeurt of het opzoeken van een piep of een kraak, is voor mij elke keer weer een uitdaging!

 
 
Bart Smeets "E-bike specialist"
Bart Smeets, vanaf het eerste uur ben ik werkzaam bij Monica & Roger. De afgelopen jaren is er heel veel veranderd in fietsenland. De komst van de elektrische fiets (E-bike) heeft voor een ware revolutie gezorgd, waarvan het einde nog lang niet in zicht is. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in elektrische fietsen en met name fietsen met een middenmotor. 
Binnen het team van Roger Wijnen sportief fietsen ben ik verantwoordelijk voor het rijklaar maken en de service en onderhoud van elektrische fietsen. Zelf ben ik een grote fan van het Zwitserse merk Flyer "de beste E-bike ever"  Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik zelf op een Flyer rij!
 
 
Ron Bervoets "allround service"

Mijn naam is Ron Bervoets, ik werk niet vanaf het eerste uur bij Roger maar wel vrij snel daarna als parttime medewerker. Gezien mijn passie voor techniek en Volvo auto's ben ik werkzaam bij Volvo Zweden. Als gediplomeerde fietstechnicus en mijn jarenlange ervaring in de fietsenbranche ben ik multifunctioneel inzetbaar in de werkplaats. Hierbij hebben racefietsen mijn voorkeur, dit vanwege de fijne afsteltechniek en de nauwkeurigheid in mijn werken.

 
 
Stefan Cohnen "verkoopadviseur"

Stefan Cohnen, sinds mijn negende levensjaar is wielrennen mijn grootste passie. Als jonge coureur was ik heel gedreven om het hoogste niveau in deze sporttak te bereiken. Toen de kans zich voordeed om profwielrenner te worden, heb ik ook niet lang getwijfeld en heb de geboden kans gretig gegrepen. 
Vervolgens heb 
ik ruim 10 jaar als profwielrenner door de wereld gereisd. Enkele voorbeelden van ploegen waarin ik gereden heb, zijn van 2006-2007 het ex-Domina Vacance team "Naturino sapore di Mare" en mijn laatste ploeg was in 2012 Landbouwkrediet/Euphony. Filmpje Stefan op L1

Deze passie voor het wielrennen zet ik nu voort als verkoopadviseur bij Roger Wijnen sportief fietsen
Om samen met een klant de juiste fiets te kiezen, geeft mij heel veel voldoening. Zo hoop ik mijn passie door te geven aan de klant.

 
 
Math Nijsten "voorraad & logistiek"

01Math Nijsten is een rasechte wielerfanaat. Hij is in het verleden veel op pad geweest met diverse amateurs en profwielrenners. Ook zelf zat hij graag op de fiets.
Vanaf "Omloop het Volk", tegenwoordig "Omloop het Nieuwsblad" tot aan de Wereldkampioenschappen volgt Math de "koers". Als hij dan in zijn favoriete ligstoel de koers volgt, wordt hij het liefst niet gestoord. Maar..... wel "noa de Belsj", anders zet hij nog liever de tv uit.

 

In zijn vrije tijd stapt Math graag zelf op zijn elektrische fiets om samen met zijn vrouw een rondje te fietsen en uiteraard een of meerdere terrasjes te pikken. Op zijn elektrische fiets maakt Math flink snelheid en dan waant hij zich weer even op de derney, snelheid makend voor Jan Raas.

Behalve het wielrennen heeft Math nog een andere passie en wel: Vastelaovend. Hierbij is hij zeer nauw betrokken, waarbij hij zich voornamelijk inzet voor de jeugd.

Math is altijd met 1001 zaken bezig en hij kan dan ook met zijn jarenlange ervaring op allerlei gebied overal meepraten. Daarom is hij dan ook een zeer waardevolle aanvulling op ons team.

 
Luc Bervoets "assistent voorraad en logistiek"
Luc Bervoets is de jongste telg van het Roger Wijnen sportief fietsen-team: een  "aanstormend talent"!!!
 
 
 
 
 

 

Blijf op de hoogte middels facebook